onsdag 19 oktober 2011

2011-10-19 OnsdagNu var det återigen länge sen senaste inlägg.... det här är inte ens en månadsblogg längre, utan börjar mer likna en kvartalsblogg.....


Och som bilderna visar har vi inte gjort så mycket sen sist. =)


Skolorna är igång - Hanna har börjat arbetsterapeut-utbildningen på Universitetet, vilket förstås tar mycket tid. Erika har sin skola och sina träningar, och den lilla tid som blir över vill hon hellre spendera med kompisar än med sin mamma.... Märkligt. ;)


Annars har vi det bara bra. Just nu är det blåsigt, regnigt och kallt, det känns verkligen att det är höst....

.... och då är det skönast att bädda ner sig under yllefilten.


Wira hittade igen ett gammalt märgben - och för att inte Nilla skulle kunna sno det, så fick det hänga med upp i hundfåtöljen, så att hon kunde hålla ett öga (och en tass) på det även när hon sov... =)

Just nu är Hanna på föreläsning med Fredrik Steen - och hundarna hamnar då på mitt ansvar - och just nu står apan (läs Wira) vid ytterdörren och "voffar" - och ska absolut ha med mig ut i regnet/blåsten... åh vad jag saknar Hanna just nu... ;)
Men - det är bara att kliva upp ur fåtöljen och följa med den lilla ut.

Ha' de'
4 kommentarer:

 1. Bättre med en kvartalsblogg än ingen blogg alls:-)

  Tur man har hundarna de vill åtminstone vara med en även om man blir ut-tvingad i blåst och regn ibland (fast har man dalmatiner brukar det vara tvärtom:-))

  SvaraRadera
 2. Harliga bilder! Mysigt att ligga under filt!

  SvaraRadera
 3. klart man ska mysa under täcket när det är kallt och ruksigt ute!

  SvaraRadera
 4. Åå så roligt med ett inlägg från er :)Visst är det lite konstigt att barnen väljer kompisar före sin Mamma men vi var nog likadana ;)Hundarna de sviker inte i alla fall inte ens vid dåligt väder :)
  Kram Amy & Maria

  SvaraRadera