måndag 21 maj 2012Idag har den här lilla Råttan tagit sitt körkort!!!
Min lilla Erka får nu köra bil - utan att jag sitter bredvid...  =)

Här går livet sin gilla gång - som vanligt.Vi har haft en långledig helg och tillbringade Kristi Himmels Färdsdag med att gå på mässa i Ö-vik. Det var regnigt och kallt, som tur var kanske jag ska säga, eftersom både min käre sambo och våra kompisar som hängde med är lika intresserade av maskiner alla tre... även Elin. Nu ville vi inte gå så mycket utomhus, så jag slapp stå utanför traktorer och lastbilar och vänta medan det ska provsittas i ALLA....
Nä, den här gången blev det "mina" intressen som kikades på. Hantverkshallen och mathallen. ;)
Sen avslutades mässbesöket med att vi lyssnade på Nanne Grönwall - vilken energi hon har!!!

Fredag fick Totto sig en spa-dag - nu är han sommarkort och fin i pälsen, men han hade tyckt att det var kallt att vara ute lite senare på kvällen. ;)

Och så lördag - då hade vi Kulturnatta här i Umeå. Mer och mindre kända band och sångare framför sin musik på flertalet scener runt om i city, under dagen och hela kvällen.
Dagtid åkte vi ner på stan, mest för att kolla annat än musik, även om vi stannade och lyssnade på ett otroligt duktigt ungt par - som jag tyvärr inte vet vad dom heter.
Men anledningen till att jag ville ner och kolla var för att medeltidsföreningen skulle ha ett medeltida läger i en av stans parker. 
Lite orättvist jämför jag med Medeltidsveckan på Gotland - och det är ju inte lätt att mäta sig med... så tyvärr tycker jag att det var väldigt litet och inte så mycket att titta på.

På kvällen åkte vi ner igen, främst för att lyssna på Timoteij, som tyvärr hade blivit försenade med två timmar, så vi strosade omkring och lyssnade runt - och hamnade vid ett Rockabillyband som spelade. Unga killar härifrån Västerbotten. Jag gillar musiken och killarna var enormt duktiga. Hanna, som också var där, hade köpt deras skiva, så nu spelas det för fullt här hemma. ;)
Sen lyssnade vi ett par låtar på Timoteij, men det hade hunnit bli rejält kallt, och vi hade klätt oss för dåligt, så vi valde att strunta i resten av deras uppvisning och vi stannade inte heller för att se Mats Ronander som skulle spela efteråt - utan åkte hem till tv:n istället (om vi börjar bli gamla... ja, det lutar åt det va?)

Söndag regnade det igen... Men spår var lagda innan det började, så vi travade ner på Änge ändå, trots spöregn. Vi var rejält blöta när vi kom hem igen...
 Men damerna brydde sig inte om regnet utan spårade på - och var riktigt trötta sen på kvällen. =)

 Så här mycket kramas man när man varit ifrån varandra en hel dag...  =)

 Och den här bilden hittade jag på kamerans minneskort - har plockat fram Erikas gamla kamera, så bilden är från nångång innan hon köpte sin systemkamera.... Men söta är dom där dom delar på filten.

3 kommentarer:

 1. Tänk vad fort tiden går Barna blir äldre men inte vi ;) Grattis till körkortet Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Grattis till körkortet Erika!
  Det blir en mycket trevlig medeltidsmarknad i Leksand,här i Dalarna, nu till helgen. Har varit där flera gånger men i år blir det nog inte av.

  SvaraRadera
 3. Grattis till bilförlusten nu får du nog be om att få låna bilen:-)

  Spåra ja det måste jag bara se till att göra tur du påminner!

  Kul med evenemang!

  SvaraRadera