torsdag 1 mars 2012

2012-03-01 torsdag

Tänk så snäll och söt Hanna var när hon var så här liten... Idag har hon helt glömt bort det här med "du ska hedra din fader och din moder"... ;)

Sånt här är inte ovanligt när det gäller henne:
(kopierat från hennes FB-inlägg)

Jag var förbi mor min på jobbet och stal bilen av henne... (och passade på att sätta ihop alla gem till ett jättefint gem-halsband...) Och nu får jag ett sms:"Hanna din GRISUNGE!! Jag hade ju precis tagit isär alla hopsatta gem *jättearg gubbe*"

Jag var där tidigare i veckan också.
GillaSluta gilla · ·
den 8 december 2011 kl. 15:13


Så när min jobbmobil ringde idag - och min älsklingslåt (Low med Flo Rida) var utbytt till nåt som jag tyckte lät som förskräcligt skrikande, så förstod jag ju vem som petat i den, eftersom jag lämnat det hemma igårkväll när jag skjutsade Erika.... Så Hanna fick ett argt sms och hennes kompis, som också var med, fick ett inlägg på FB.

Lite dåligt samvete har jag nu, när jag ordentligt lyssnat på det "förskräckliga" skrikandet och hört vad dom ropar.... "Hannas mamma är en cooool mamma". =)

En annan gång, i början av hösten, så klev jag upp på morgonen och skulle äta mina flingor och mjölk som vanligt - och mjölken var alldeles trögflytande och ljust, ljust grön. Jätteäckligt, så hela mjölkförpackningen hälldes ut i slasken. Jag visade även Erika, för att få bekräftat att jag verkligen såg rätt....
På fikarasten frågade jag mina arbetskamrater om nån varit med om något liknande, hade mjölken surnat eller vad??? Det enda förslag jag fick var från Erika - "korna har väl ätit grönt gräs."

På kvällen frågar Hanna om jag inte druckit någon mjölk under dagen, så jag berättade om den äckliga gröna mjölken.
Oj, vad hon skrattade - hon hade hällt karamellfärg i mjölken kvällen innan, väl medveten om att jag var den första som skulle ta av den!!!!

Himla unge!!!! Och japp - presenter och julklappar är indragna på obestämd framtid....


Men mitt lilla gull kan vara trevlig att ha göra med också. ;) Här har hon och dogsen tagit en timmes promenad för att hälsa på mig på jobbet. =)Och så här trötta är vännerna nu ikväll efter att ha gått tillsammans på långpromenad.

5 kommentarer:

 1. Jag tycker ni har roliga familjefejder och tyvärr är du ansvarig för hur hon är för antingen så är det arv eller så är det miljö:)))

  Härliga sjusovarbilder!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det måste vara miljön, skolmiljön alltså... för min uppfostran är perfekt. ;)

   //Anette

   Radera
 2. Klart att din uppfostran är perfekt - det är alltid den andra föräldern som är orsaken när sånt här händer! xD xD
  Men lite roligt var det att läsa om - hihi! :)

  SvaraRadera
 3. Ha ha ha Spara detta inlägg Du kommer att sakna alla bus när hon flyttat Jag lovar Kram Pia

  SvaraRadera