tisdag 6 december 2011

2011-12-06 TisdagFy sjutton vad jag fryser...

Fast egentligen är det ju det ultimata vintervädret i mitt tycke. Ett tunt lager snö (det blir lite ljusare) och -5 så att snön inte tinar bort. Tyvärr är ju sällan vintern hos oss så, utan vi har att vänta betydligt mera snö och betydligt kallare temperaturer....Hanna har köpt ett vintertäcke åt Nilla & Wira - att dela på tills vidare. Dom går ju sällan tillsammans på promenader eftersom Wira då får för sig att hon ska försvara Nilla mot alla hundar vi möter....
Wira har ju dessutom sitt Back-on-track-täcke (som är det bästa att ha när hon känner av sina höfter) som hon ska ha under vintertäcket för att hålla höfterna mjuka. Så nu ska dom förhoppningsvis slippa frysa på promenaderna i vinter.


Dagens chokladrecept - fudgekaka. Den här gjorde jag ofta när jag var mammaledig med Hanna. Tänkt att bjuda på vid besök, men jag åt den som godis så det var alltid slut om nån hälsade på. ;)
2 kommentarer:

 1. Jag har såna täcken till Acke och Wilma med Varma och goa är dem . Jag kommer att bli så tjock om jag testar alla dessa goa recept Hujedamig ;)
  Kram Pia

  SvaraRadera
 2. Oj, så mycket snö ni har fått!! Vi har bara lite puder men det är i alla fall kallt.
  Vilket fint täcke och det ser jätteskönt ut.
  Goda recept men man får nog bara prova på några stycken annars ruller vi fram i vinter ;)
  Hälsningar Maria & Amy

  SvaraRadera