söndag 4 december 2011

2011-12-04 Söndag 2:a advent


Och redan idag frångår jag chokladrecepten...
Men den här limpan är så himla god, och när jag gjorde den igårkväll (och åt den i morse) kände jag att det här receptet måste fler få ta del av. =)

Orginalreceptet är som nedan - men jag brukar, som jag skrivit, lägga till russin. Man kan såklart behålla mängden sirap och bara blanda i russinen, men då blir det ett väldigt sött bröd. Gott - ja, men det känns lite "nyttigare" att minska sirapsmängden.

Sen värmer jag några sekunder i micron och äter dom med philadelphiaost på. Mmmm...


2 kommentarer:

  1. Lät inte helt fel heller och kändes som snabbakat för att vara bröd inte en massa jäsning och jox.

    SvaraRadera
  2. Jag tror jag föredrar utan russin ( Gillar inte det i bakverk eller bröd)Ska absolut testas Kram Pia

    SvaraRadera