söndag 26 september 2010

2010-09-26 Söndag

Det bästa med helgmornar är när man hinner kliva upp först av alla. Och efter att morgonbestyren utomhus är avklarade för hundarna så myser vi i soffan. Dom sovandes och jag med en bok - ätandes på ev. godis som är kvar från kvällen före... ;)
Alldeles tyst och lugnt har vi det, och vi njuter för fullt. =)


Annars har det blivit basket hela helgen. Erikas lag spelade cup, och eftersom mötande lag spelade i Div1 och Div2 så fick även "minstingen" i laget mycket speltid. Och hon gjorde mycket bra ifrån sig. (såklart är jag partisk - men hon var jätteduktig)


Lite kul att kolla på fotona efteråt. Erika är vit nr 7. Kolla vad motståndaren i förtvivlan pekar och skriker "vem försvarar på 7:an, vem försvarar på 7:an"

Och inte hann den försvararen fram inte... Såklart det blev mål. =)

Nu väntar åter en arbetsvecka - och nu är det inte kul på mornarna. Kallt och ruggigt. Imorse var det skrapning som gällde på rutorna - men eftersom jag var tidigt upp så hann jag sätta igång kupévärmaren och tina upp istället. Och det är nog dags att städa ur garaget så att bilarna ryms där igen.

Men ändå en härligt frisk känsla när jag klev ut genom dörren i morse - och lite längtan efter snö kom faktiskt över mig. =)

6 kommentarer:

 1. Va härligt dom har de i soffan :))
  Ha en bra vecka.
  Jag får inte heller upp din anya bloggar... och inte Pias :(((( Konstigt.
  Men de funkar med andra som har blogspot

  SvaraRadera
 2. Gott och slappa i soffan :D Usch jag längtar definitivt inte efter snö Vi fick så det räckte 10 år framåt förra vintern ;)

  SvaraRadera
 3. ja men lite dalande snöflinor o få julpynta..det blir mys det :)

  SvaraRadera
 4. Nja jag har gärna höst fram till jul, därefter kan gärna våren infinna sig till trettondagen! Söndagsmorgnar med soffmys gillar vi eller ännu mer lördagar för då vet man att man har en till ledig dag kvar:-)

  SvaraRadera
 5. Jag vagar inte namna ordet sno langre efter vad vi fick i februari... det rackte for 2010...

  SvaraRadera
 6. Kliva upp först av alla?! Det har ALDRIG hänt mig, någonsin... Får njuta ensamhet på nätterna istället. :)
  Och snön längtar vi till mycket!

  SvaraRadera