torsdag 10 januari 2013

Är det inte det ena så är det det andra...

I tisdags var Wira till veterinären. Hennes ena höft är inte bra, och även om hon ofta har sitt Back-on-track så verkar hon ha ont. Hon har också blivit väldigt "grinig" tycker vi, vilket förmodligen beror på att hon har ont.
Så nu har hon dels fått ett träningsprogram, plus att hon ska äta rimadyl....

Tillsammans med Nillas alla besök hos veterinären ( plus allt annat som Piraten behövt åka dit för) så är det nog vi som får stället att gå runt känns det som. ;)
Likadant Apoteket... Dit bär vi också litegrann (läs mycket)...

Och nog är det tur att dom är försäkrade, stora delen har vi ju faktiskt fått igen. =)

Annars då....
Snö, snö, snö.... Vi kan då verkligen inte klaga på för liten mängd i alla fall. Och Wira njuter, hon tycker det är mysigt. Och hon blir alldeles hopplös när det snöat. Hon kör ner nosen i snön, och luktar, luktar, luktar. Och när man försöker gå vidare så spjärnar hon emot med alla fyra tassar...
Nilla är väl inte riktigt lika begeistrad, även om hon också tycker det är mysigt med nysnö. Och med tanke på hur ofta det snöar är det ju nästan alltid nysnö. ;)


4 kommentarer:

 1. Usch ja, hur mycket pengar har man inte gett till veterinären senaste åren :(
  Håller tummarna att medicinen och träningen hjälper Wira så hon slipper ha ont

  SvaraRadera
 2. Usch va tradigt när de inte får vara bra :( Hoppas hon kryar på sig och slipper ha ont Kram från ett snöfritt Skåne

  SvaraRadera
 3. Hoppas att Rimadylet hjälper så inte vardagen är så grå för Wira! Ja försäkringar är som nödvändiga att ha, vi har ju också kunnat konstatera det under föregående år och i år får vi väl se..... Tänk att det finns människor som vågar ha sina djur oförsäkrade!

  SvaraRadera
 4. Stackars Wira.... hoppas det hjälper med Rimadyl!

  SvaraRadera