måndag 26 mars 2012

NILLA 8 ÅR


I lördags fyllde Pilsner år - 8 år och på grinåre' som min pappa alltid säger.

Grin = gråt på norrländska. Oj vad många gånger man blivit arg när han sagt så till en när man var liten... Idag säger jag det själv till alla som fyller år. ;)


Fyller man år får man presenter - här med en knota (himmel vad dom skräpar....)Och så klart ska Piraten också få en... kolla hennes nos på mittenbilden, inte är det så lätt att få åt om benet när nosen tar emot. =)

Tyvärr slutar det oftast så här, Nilla släpper sitt ben och snabbt är Apan där och plockar åt sig hennes också, här har hon dessutom lyckats dela på ena knotan så hon ligger och vaktar på 3 st...


Just nu ligger nilla här bredvid i soffan och sover. Hon har gått på en jättelångpromenad med Hanna och hennes kompis, och i skrivande stund är det Wirans tur... Totalt är tjejerna själva ute och går i flera timmar.

6 kommentarer:

 1. Grattis Nilla på 8-årsdagen då börjar väl ändå en prick att bli vuxen, eller?

  Benen må skräpa men det ser gott ut. Här har vi innehållet från ett mjukisdjur över hela golvet (Freja rev ut och Isis har strösslat ut det)och leksaker överallt (Isis) jag vet inte om det är bättre!

  SvaraRadera
 2. Garttos! Vilken snäll matte du är som låter dom äta äckelben inomhus! Här äts allt som är kladdigt ute :)

  SvaraRadera
 3. grattis lilla pilsner! hihi, pilsner och apan! vilka fina namn dom har fått! ;) ja usch vad såna ben skräper, dom är nog till för att ätas ute egentligen. ;)

  SvaraRadera
 4. Grattis Nilla! Du har en snäll matte som låter dig äta såna skräpiga knotor inne i huset. (För att inte tala om hur de brukar lukta...).

  SvaraRadera
 5. Grattis finaste Nillan en dag försent . :D Önskar Acke, Wilma och Pia

  SvaraRadera
 6. Oj, ett försenat men stort grattis till Nilla.
  Det ser mumsigt ut, i alla fall om man är hund :D

  SvaraRadera