lördag 5 mars 2011

2011-03-05 Lördag


Det härliga vädret fortsätter. Idag har vi haft plusgrader och sol, kunde ha varit riktigt, riktigt härligt... Men tyvärr så blåser det lite för mycket för att jag ska kunna vara utomhus med min nacke.... Men njuter gör jag ändå, när jag går till och från bilen.


Vi har varit på Div2 match idag. Erikas lag vann med 22-82. Dom var helt klart mycket bättre, men vi på läktaren var ändå väldigt imponerade av motståndarlaget, som trots att dom gång efter gång blev stoppade innan dom ens hunnit över halva planen (måste ske inom 8 sekunder) så kämpade dom allihop hela matchen utan att ge upp.


Annars har jag roat mig med att göra ytterligare en blogg.

Jag gillar att pracka på andra mina tips vad gäller böcker, därför har jag också lagt in "läser just nu" här till höger...


Och nu har jag alltså gjort mig en bokblogg där jag kan tipsa hur mycket jag vill. =)


Tanken är att jag efter varje bok jag läst, ska gå in och skriva lite vad den handlar om och vad jag tycker personligen. Men för att det inte ska vara bara en bok från början, innan jag läst ut nästa, så har jag skrivit lite om några av mina favoritböcker redan nu.


Så vill ni ha boktips - gå gärna in på http://www.anelindsboktips.blogspot.com/


7 kommentarer:

 1. Mmmm vilket smarrigt ben.

  Här har vi också blåst så in i bomben och med minusgrader så Freja och pudlarna fick täcke på, på skogspromenaden.

  Kul med en bokblogg kanske jag får inspiration till att läsa mera där! Jag som alltid slukat böcker läser jättelite nu jag har inte ens läst ut Diana Gabaldons senaste.

  SvaraRadera
 2. Vad roligt med bokblogg :D

  SvaraRadera
 3. KUL med bokblogg!Tycker att man alltid letar efter bra böcker - och du har ju en förmåga att hitta dem! :)

  SvaraRadera
 4. Ja visst är det härligt när solen börjar komma fram, det är inte bara solen som kommer fram även Nilla.Jättebra att du har gjort en bokblogg så att man kan få lite tips hoppas bara att dina bästa finns som talbok.

  SvaraRadera
 5. ska genast kolla boktips, kan jag behöva! ja det är synd att det blåser för annars är det väldigt härligt ute. man får hålla sig bland husen så går det ok, eller träden kanske. :)

  SvaraRadera
 6. Heej !
  förlåt att det varit så länge sen jag hörde av mig..Vera hälsar att hon mår toppen..o jag har köpt tuggisar så jag blir populär när jag kommer hem sen ;)
  ska tipsa min annica om din bokblogg ..hon läser massor !!

  SvaraRadera
 7. Kul med dig bokblogg :)
  Jag är med i en bokklubb här i Sälen så jag kan behöva tips när det blir min tur att välja bok.

  SvaraRadera