lördag 19 februari 2011

2011-02-19

Och kylan håller i sig - och ska göra så i en vecka till sägs det....
Idag lyser solen och det är "bara" minus 14, men fryser gör vi ändå.
Eftersom det blivit lite utetid för hundarna - inte ens Wira ha velat vara ute - så passar dom på idag. Dom är bara ute på gården och tränar lite - och Nilla klarar, med täcke på, ca 4 minuter, sen måste hon in och värma sig en stund inför nästa träningspass....

Nilla håller sig under filten. När hon sen varit "uppe" och ätit eller kommit och pratat med oss som är i ett annat rum, så går hon tillbaka till soffan eller sängen. Där ligger hon sen och pirar - högt, så det hörs dit där vi är. Då ska man komma och lägga på henne yllefilten - och gärna ge henne en kudde om hon inte har det redan. Och det duger inte att lägga filter bara på ryggen, nä, över huvudet ska den också vara. =)

Våran lilla pajas! =)

Nu ska vi iväg och kolla Erikas match med U16-tjejerna. Och såna här dagar är man glad att det är en inomhussport hon håller på med. ;)

6 kommentarer:

 1. Det är inte lätt med en Vargavinter, kanske tycker Nilla ändå att det är lite mysigt när hon blir lite extra ompysslad. Kul bild på Wira :)

  SvaraRadera
 2. Alla våra dalmatiner har älskat att ligga under täcke-utom Freja. Bara om hon är blöt och frusen vill hon det.
  Bra att Nilla lyckats dressera er så hon slipper frysa;-) Ville har dresserat oss till att plocka upp saker som han tappar från soffan, då ligger han där och pratar tills vi kommer och hjälper honom

  SvaraRadera
 3. Haha - Dixie är likadan om vi glömt att stoppa om henne, det knorras högt. Men det är ett rätt gulligt bekymmer, så det gör vi gärna. Hon har inte börjat med kudde ännu dock!
  Söt-Wira!

  SvaraRadera
 4. hihi, berit är precis likadan! som tur är inte på natten men vet hon att vi är vakna så gnälls det tills vi stoppar om henne, och helst ska allt utom kanske bara nosen vara under.

  SvaraRadera
 5. Oj oj stackars Nilla som fryser så mycket.Vilken rolig bild på Wira. Hoppas att matchen gick bra för Erika.

  SvaraRadera
 6. hej i tassarna,det där ser kallt ut*brr*
  /tass från katterna pip och murre som oxå är ute i snön ibland(fast då i sele för vi är inne katter)

  SvaraRadera