söndag 28 november 2010

2010-11-28 Söndag 1:a advent

Så var det Första Advent - himmel vad tiden springer iväg, i år har jag inte alls hunnit med.

Men nu är julen framme i vårt hus i alla fall till slut. Och här kommer allt fram till 1:a advent, såväl tomtar som julgran. =)

Vi har världens finaste julgardiner. Dom inhandlades när tjejerna var små, barnsöta små nallar med tomteluvor. Och fast dom hängt med i 16-17 år nu så är det ingen i familjen som vill byta ut dom.


Igår var det julfirande med mitt jobb.
Vi började med mingeltallrik och lite gott att dricka och sen gick vi på Julkonsert 2010.

En dålig mobilbild från "Kalle Ankas julafton" - med en helt suverän Björn Källman som en av mössen i "Askungen".

En bättre bild på deltagarna - "lånad" från nätet.

Vi hade en mycket trevlig kväll som avslutades med lite gott att dricka på stans pubar.

Vi har också hunnit med att få massor av snö under helgen - och nu räcker det nog. Nu har vi så att vi klarar vintern och behöver inte mer... ;)

7 kommentarer:

 1. Nej jag får halvt panik av att det redan är jul jag har inte heller hunnit med alls. I mitt huvud är det oktober! Men jag gillar att få ta fram adventsstakar och stjärnor, det är så trivsamt med lite mera ljus.
  Snö, vem behöver snö?
  Jättesöt julgardin förstår att ni inte vill byta:)

  SvaraRadera
 2. det är så med vissa saker, dom hänger liksom med även om man kanske egentligen borde övergivit dom för längesen. ;) min familj har en jätteful anka som kommer fram varje påsk. ful ful ful, men tradition! är ju inte påsk utan den. :)

  SvaraRadera
 3. ser väldigt julmysigt ut :) och med den konserten så kommer man nog i mys stämmning :)

  SvaraRadera
 4. Julgardiner ja, jag är sur på mor min. Vi hade så fina julgardiner med tomtar som äter julgröt på, men nu hra mamma slängt dom! Arg är jag! Här har det också kommit för mycket snö

  SvaraRadera
 5. Det är väl det julen är "tradition" allt ska vara som det har varit;)
  Det låter jättetrevligt med julkonsert :)

  SvaraRadera
 6. Trevligt och juligt Här tar vi inte in nån gran förrän lille julafton . Jag tycker inte det är så kul med pynt sen Petra flyttade hemifrån. Killarna i familjen är inte ett dugg intresserade :( Kul med konsert :D

  SvaraRadera
 7. Det blir lite som "the same procedure as every year" trivs man med det så är väl det bra. Själv tycker jag att det blir mindre och mindre julsaker för varje år och särsklit som barnen blir äldre så vill dom ha mindre saker på sina rum. Ser att ni(Erika) har bakat pepparkakor också, trevligt. Wira har jag sett i fönstret ibland när jag har gått förbi på dagarna, hon ser så söt ut i fönstret.

  SvaraRadera